in@halattraction.be

Stoeten Carnaval Halle 2019

De groepen, vrije groepen, ordes en vriendenkringen zijn nog volop bezig met het maken van chaars en kostuums. Kom mee genieten tijdens Carnaval Halle van zaterdag 30 tot maandag 32 maart 2019.

Hierbij geven we jullie alvast een overzicht van alle stoeten.

Zaterdag 30 maart: Duivelstoet

Vanaf de opstelling in de Jubellaan en de Biezeweide, via de Sint Rochusstraat, Bospoortbrug, Arkenvest, Louis Theunckensstraat, Minderbroederstraat, Volpestraat en de Melkstraat naar de Grote Markt.

Blauw = Parkoers van de Duivelsstoet

Zondag 31 maart: Carnavalstoet

Vanaf de opstelling in de Rood-Kruisstraat, Jubellaan, Brouwerijstraat en de Biezeweide, via de Sint Rochusstraat, Vandenpeereboomstraat, Nederhem, Fons Vandemaelestraat, Willamekaai, Basiliekstraat, Arkenvest, Louis Theunckensstraat, Minderbroederstraat, Volpestraat en de Melkstraat naar de Grote Markt.

Rood = Opstelling van de Carnavalstoet
Blauw = Parkoers van de Carnavalstoet
Groen = Ontbinding van de Carnavalstoet en verplaatsing naar de opstelling van de Lichtstoet

 

Zondag 31 maart: Lichtstoet

Vanaf de opstelling in de Biezeweide, via de Sint Rochusstraat, Bospoortbrug, Basiliekstraat, Arkenvest, Louis Theunckensstraat, Oudstrijdersplein, Minderbroederstraat, Volpestraat en de Melkstraat naar de Grote Markt.

Blauw = Parkoers van de Lichtstoet
Groen = Ontbinding van de Carnavalstoet en verplaatsing naar de parking Dutry Power

Maandag 32 maart: Krottenmaandagstoet

Vanaf de opstelling langs de Laroystraat, via F. Vandemaelestraat naar Willamekaai, Basiliekstraat, Parklaan, Vondel, J. Possozplein naar de Grote Markt. Afvloeien via Melkstraat naar Volpestraat richting Oudstrijdersplein.